Klare for avreise

Pass, vaksine, malariamedisin, billetter … checked, checked.  Tenk, nå er vi her igjen. Kofferten står klar på gulvet og nå gjenstår siste rest før avreise til Maya Maya flyplass i Kongo Brazzaville! For to år siden var jeg helt skjelven av reisefeber! Denne gangen er alt annerledes! Turen er nøye planlagt og jeg gleder meg stort til å få vise Anette og Tonje vårt andre hjemland! Sammen med disse to jentene har jeg det siste året fått bli en del av La Afrika Leve og sammen skal vi nå få se resultatene av arbeidet som startet for over 40 år siden!

Fredag setter vi oss på toget til Gardermoen og tidlig lørdag morgen går flyet til Brazzaville via Paris.  I Brazzaville blir vi møtt av våre gode venner og kollegaer Bernard og Faustin som har laget en god plan for oss de kommende 10 dagene! Det blir besøk på vennskapsskolene til Skoler i samarbeid, kirkebesøk, landsbybesøk og så skal vi få være med på den offisielle åpningen av administrasjonsbygget på Ngo! Skal bli fantastisk å få møte dette folket igjen!

Jeg håper dere vil følge oss på reisen i tanker og bønn! Takk for gavene dere gir til prosjektene! Jeg vet ikke hvor mye vi får tid til å oppdatere dere underveis på reisen men jeg regner med at vi vil ha mye å skrive om når vi kommer hjem!

Mor og jeg nyter utsikten ut over Kongofloden 1981.

Men først skal vi få følge vår alles kjære mor (min farmor) til hennes siste hvilested. Mor var en ekte misjonskvinne på alle tenkelige måter og hun vil bli husket for sin raushet og omsorg for andre mennesker!

Fred over mor Ingrid Kittilsen minne!

Vera

2 tanker om “Klare for avreise”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *